Privacy en cookie policy

Deze website is eigendom van DIMA Ecotechnics

Contactgegevens:
Adres maatschappelijk zetel: Royerveld 16, 3740 Bilzen
Telefoon: 089 20 40 48
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ondernemingsnummer: BTW BE 0834 999 853

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Intellectuele eigendomsrechten
De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan DIMA Ecotechnics of rechthoudende derden.

Beperking van aansprakelijkheid
De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

DIMA Ecotechnics levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal naam onderneming de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

DIMA Ecotechnics kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die onstaat uit het gebruik van de informatie op deze site.

Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de site contacteren.

De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. Naam onderneming geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

DIMA Ecotechnics kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma's of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.

DIMA Ecotechnics verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken.
Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Tongeren bevoegd.

Privacybeleid
DIMA Ecotechnics verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht bij onze officemanager, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verwerkingsdoeleinden

DIMA Ecotechnics verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit, profilering en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

Rechtsgrond(en) van de verwerking (schrappen of vermelden naargelang het geval)

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. [(a) toestemming,] [(b) (noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst),] [(c) (noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting)], [(f) (noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen)] van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

[In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.]

Overmaken aan derden

Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere vennootschappen (van de DIMA Ecotechnics groep) binnen de Europese Economische Ruimte die rechtstreeks of onrechtstreeks met DIMA Ecotechnics verbonden zijn of met enige andere partner van DIMA Ecotechnics;

DIMA Ecotechnics garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (e) of (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:

- zelf de instellingen van zijn klantenaccount aan te passen; en/of

- een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: [aan te vullen];

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Het gebruik van “cookies”
Tijdens een bezoek aan de site kunnen 'cookies' op de harde schijf van uw computer geplaatst worden. Een cookie is een tekstbestand dat door de server van een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u een website raadpleegt. Cookies kunnen niet worden gebruikt om personen te identificeren, een cookie kan slechts een machine identificeren.

 ‘First party cookies’ zijn technische cookies die gebruikt worden door de bezochte site zelf en die tot doel hebben de site optimaal te laten functioneren. Voorbeeld: instellingen die de gebruiker bij de vorige bezoeken aan de site heeft gedaan, of nog : een vooraf ingevuld formulier met data dat de gebruiker tijdens vorige bezoeken heeft gedaan.

‘Third Party cookies’ zijn cookies die niet afkomstig zijn van de website zelf, maar wel van derden, bijvoorbeeld een aanwezige marketing of advertentieplug-in. Bijvoorbeeld cookies van Facebook of Google Analytics. Voor dergelijke cookies moet de bezoeker van de site eerst toestemming geven – dit kan gebeuren via een balk onderaan of bovenaan de website, met verwijzing naar deze policy, die het verder surfen op de website echter niet verhindert.)

U kan uw internetbrowser zodanig instellen dat cookies niet worden geaccepteerd, dat u een waarschuwing ontvangt wanneer een cookie geïnstalleerd wordt of dat de cookies nadien van uw harde schijf worden verwijderd.  Dit kan u doen via de instellingen van uw browser (via de help-functie). Hou er hierbij wel rekening mee dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zal kunnen gebruiken.

Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Google analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over Uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

  • Wij zijn zeer tevreden van de professionaliteit waarmee de firma te werk gaat. Ook de plaatsers verdienen een pluim. De afwerking en netheid zijn een voorbeeld voor de sector. Geen vraag van ons, was hun te veel. Prima werk DIMA, doe zo verder. Wij wensen DIMA en de ganse ploeg dan ook veel succes voor de toekomst.

    Nijst Jos | Bilzen
  • Wij kiezen steeds weer voor DIMA omwille van de professionele en vlotte afhandeling van de werken. Er wordt steeds mee gedacht om een zo efficiënt mogelijke oplossing te bieden. Een woord is nog echt een woord bij DIMA en daarom kunnen wij hen overal aanbevelen. Wij zijn enorm tevreden van begin tot einde.

    Reyskens Orthopedie | Borgloon
  • De juiste informatie gekregen ivm de aankoop van de airco. Zeer professioneel en correct afgewerkt zoals besproken werd en alles netjes terug achtergelaten alsof er niemand was geweest. Goede naservice. Gewoonweg een aanrader zo wel voor de airco als Dima Ecotechnics. 

    Driesen Jessica | Martenslinde
  • Daar we tijdens het weekend onze woonkamer gebruiken als eetruimte voor ons huiskamerrestaurant Casa Vesta in Voeren, moest de airco daar niet alleen efficiënt en discreet zijn, maar zeker betrouwbaar.  Bovendien was de living pas geschilderd en volledig geïnstalleerd voor het restaurant, de werken moesten dus snel en netjes kunnen verlopen. Bij DIMA Ecotechnics vonden we het gepaste toestel, de nodige know-how en vakmanschap om aan al deze eisen te voldoen. Wijzelf en onze gasten kunnen nu in een aangename omgeving volop genieten van de culinaire geneugten.

    Familie Crommelinck | Voeren
  • Après réception d’un devis clair et précis, l’installation a été réalisée après un délai de 6 semaines. Les travaux ont été effectués proprement  et de façon très professionnelle. Nous avons été très satisfait du travail impeccable.

    Mr & Mme Schillings | Fourons-le-Comte
  • We hebben snel en een correcte prijsofferte ontvangen. Bij het bezoek ter plaatse kregen we een deskundige uitleg met de verschillende opstelmogelijkheden. Wij hadden dadelijk een goed gevoel bij de omgang met de eigenaar van het bedrijf. Alles werd professioneel afgewerkt volgens de gemaakte afspraken. De monteurs hadden een zeer goede werkvoorbereiding ontvangen, waardoor de eigenaar zelf niet aanwezig moest zijn. Ze hebben de nodige tijd genomen om alles goed te installeren.

    Familie Mercken-Vandebeek | Bilzen
  • DIMA ECOTECHNICS heeft recent een koeling op de slaapkamer bijgeplaatst. Dank voor het knappe werk. Respect van beloofde levertermijnen en vakmanschap van plaatsing. Daarenboven werd alles netjes en proper afgewerkt!!

    Patrick Cools | Diest
  • Bedankt voor de supersnelle service!! Piekfijne uitvoering en afwerking bij het vervangen van onze boiler. Kwaliteit op elk vlak!

    Verjans-Schoefs | Hoeselt
  • De monteurs van DIMA hebben de airco geplaatst en ze hebben het zeer goed afgewerkt. Merci! Dit kom je niet veel meer tegen.

    Vanherle Sigurd | Grote Spouwen
    warmtepomp installatie

    Benieuwd naar onze realisaties?

    Neem dan even de tijd om onze referenties te bekijken en laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten.
    Referenties gezinswoningen

    Particuliere referenties

    Referenties office

    Office referenties

    Industriële office

    Industriële referenties

    Offerte op maat.

    De zoektocht naar de juiste verkoelings- en verwarmingstechnieken begint bij correct advies. Daarom komen wij graag bij u langs om u de gewenste informatie te geven en te bespreken welke technieken voor uw project de beste oplossing bieden. Wenst u graag een vrijblijvend bezoek van onze zaakvoerder? Laat het ons weten! Wij nemen snel contact met u op en leggen een afspraak vast.

    Gebeten door techniek?

    DIMA Ecotechnics is een boeiend bedrijf om je talenten te ontplooien! Ontdek hier onze vacatures.
    warmtepomp installatie
    Een professioneel  team staat voor u klaar

    Contact

    Royerveld 16 - 3740 Bilzen
    089 20 40 48
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Volg ons op social media

    Rescert logo
    Vincotte logo

    Copyright © Dima Eco-Technics | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

    Website by It's me