Skip to main content

Mitsubishi cashbackactie 2023

Mitsubishi Electric lanceert ook dit jaar weer een knappe cashbackactie!

Iedere klant geniet van een cashback van € 130 tot € 390 bij aankoop van een Ecodan buitenunit (lucht-water warmtepomp) en van € 55 per binnenunit bij aankoop van een MXZ-F VFHZ Hyper Heating multisplit buitenunit op R32 of een MUZ-RW buitenunit (Hyper Heating).

Om van deze actie te genieten, bestelt u tussen 1 mei 2023 en 31 augustus 2023 bij DIMA Ecotechnics één van deze warmtepompen. De installatie ervan dient te gebeuren vóór 31 maart 2024.

Wij bezorgen u na plaatsing en bij ontvangst van de factuur volgende gegevens:

-          Datum van bestelling van de warmtepomp bij Mitsubishi Electric

-          Opdrachtnummer van Mitsubishi Electric

-          Serienummers van de toestellen

Het enige wat u dan nog moet doen om te genieten van deze actie is surfen naar https://www.warmtepomp.be/cashback en alle gevraagde gegevens invullen via het online formulier.

Deze korting wordt eenmalig per klant toegekend en is enkel voor particulieren van toepassing.

Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of acties.

MITS 02592 cashback banners NL 1250x1042

 

  • Wij zijn zeer tevreden van de professionaliteit waarmee de firma te werk gaat. Ook de plaatsers verdienen een pluim. De afwerking en netheid zijn een voorbeeld voor de sector. Geen vraag van ons, was hun te veel. Prima werk DIMA, doe zo verder. Wij wensen DIMA en de ganse ploeg dan ook veel succes voor de toekomst.

    Nijst Jos | Bilzen
  • Wij kiezen steeds weer voor DIMA omwille van de professionele en vlotte afhandeling van de werken. Er wordt steeds mee gedacht om een zo efficiënt mogelijke oplossing te bieden. Een woord is nog echt een woord bij DIMA en daarom kunnen wij hen overal aanbevelen. Wij zijn enorm tevreden van begin tot einde.

    Reyskens Orthopedie | Borgloon
  • De juiste informatie gekregen ivm de aankoop van de airco. Zeer professioneel en correct afgewerkt zoals besproken werd en alles netjes terug achtergelaten alsof er niemand was geweest. Goede naservice. Gewoonweg een aanrader zo wel voor de airco als Dima Ecotechnics. 

    Driesen Jessica | Martenslinde
  • Daar we tijdens het weekend onze woonkamer gebruiken als eetruimte voor ons huiskamerrestaurant Casa Vesta in Voeren, moest de airco daar niet alleen efficiënt en discreet zijn, maar zeker betrouwbaar.  Bovendien was de living pas geschilderd en volledig geïnstalleerd voor het restaurant, de werken moesten dus snel en netjes kunnen verlopen. Bij DIMA Ecotechnics vonden we het gepaste toestel, de nodige know-how en vakmanschap om aan al deze eisen te voldoen. Wijzelf en onze gasten kunnen nu in een aangename omgeving volop genieten van de culinaire geneugten.

    Familie Crommelinck | Voeren
  • Après réception d’un devis clair et précis, l’installation a été réalisée après un délai de 6 semaines. Les travaux ont été effectués proprement  et de façon très professionnelle. Nous avons été très satisfait du travail impeccable.

    Mr & Mme Schillings | Fourons-le-Comte
  • We hebben snel en een correcte prijsofferte ontvangen. Bij het bezoek ter plaatse kregen we een deskundige uitleg met de verschillende opstelmogelijkheden. Wij hadden dadelijk een goed gevoel bij de omgang met de eigenaar van het bedrijf. Alles werd professioneel afgewerkt volgens de gemaakte afspraken. De monteurs hadden een zeer goede werkvoorbereiding ontvangen, waardoor de eigenaar zelf niet aanwezig moest zijn. Ze hebben de nodige tijd genomen om alles goed te installeren.

    Familie Mercken-Vandebeek | Bilzen
  • DIMA ECOTECHNICS heeft recent een koeling op de slaapkamer bijgeplaatst. Dank voor het knappe werk. Respect van beloofde levertermijnen en vakmanschap van plaatsing. Daarenboven werd alles netjes en proper afgewerkt!!

    Patrick Cools | Diest
  • Bedankt voor de supersnelle service!! Piekfijne uitvoering en afwerking bij het vervangen van onze boiler. Kwaliteit op elk vlak!

    Verjans-Schoefs | Hoeselt
  • De monteurs van DIMA hebben de airco geplaatst en ze hebben het zeer goed afgewerkt. Merci! Dit kom je niet veel meer tegen.

    Vanherle Sigurd | Grote Spouwen
  • Ik wil jullie en Bruno nog bedanken voor de interventie aan mijn warmtepomp! Top service!!

    Jochen Nouwen | Bree
    warmtepomp installatie

    Benieuwd naar onze realisaties?

    Neem dan even de tijd om onze referenties te bekijken en laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten.
    Referenties gezinswoningen

    Particuliere referenties

    Referenties office

    Office referenties

    Industriële office

    Industriële referenties

    Zonnepanelen

    Zonnepanelen referenties

    Offerte op maat.

    De zoektocht naar de juiste verkoelings- en verwarmingstechnieken begint bij correct advies. Daarom komen wij graag bij u langs om u de gewenste informatie te geven en te bespreken welke technieken voor uw project de beste oplossing bieden. Wenst u graag een vrijblijvend bezoek van onze zaakvoerder? Laat het ons weten! Wij nemen snel contact met u op en leggen een afspraak vast.

    Gebeten door techniek?

    DIMA Ecotechnics is een boeiend bedrijf om je talenten te ontplooien! Ontdek hier onze vacatures.
    warmtepomp installatie
    Een professioneel  team staat voor u klaar

    Contact

    Royerveld 16 - 3740 Bilzen
    089 20 40 48
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Volg ons op social media

    Vincotte logo