Skip to main content

Verkoops- en leveringsvoorwaarden

1. Alle verkoopovereenkomsten worden beheerst door de navolgende voorwaarden. Door zijn bestelling wordt de koper geacht deze te kennen en ermee in te stemmen.

2. Het afnemen van de koopwaar zonder opmerking binnen de 48 uren staat gelijk met definitieve aanvaarding. Gekochte koopwaar wordt in geen geval teruggenomen.

3. Alle goederen blijven onze eigendom tot wanneer zij volledig zijn betaald. Deze goederen functioneren na aflevering volledig op risico van de koper. In geval van niet-betaling zijn wij gerechtigd onmiddellijk terug in het bezig van de goederen gesteld te worden binnen de 24 uren na een ingebrekestelling aan de koper gericht die hem bericht geeft van de komst van één onzer afgevaardigden.

4. Het factuurbedrag is contant betaalbaar. Bij niet-contante betaling is van rechtswege en zonder dat nog een ingebrekestelling vereist is een verwijlinterest verschuldigd van 10% per jaar, te rekenen vanaf factuurdatum, alsmede een forfaitaire schadevergoeding gelijk aan 10% van het factuurbedrag met een minimum van €75.

5. Indien één of meerdere facturen op de vervaldag niet betaald zijn, worden alle openstaande facturen ogenblikkelijk opeisbaar.

6. De goederen worden steeds verzonden op risico van de bestemmeling, onafgezien wie de vervoerskosten betaald.

7. Terugzending van goederen wordt alleen aanvaard wanneer wij daarmee voorafgaandelijke schriftelijk onze instemming hebben betuigd. De terugzending gebeurt steeds ten laste en op risico van de verzender.

8. Klachten in verband met de door ons geleverde goederen of diensten dienen ons PER AANGETEKEND schrijven binnen de acht dagen na levering te bereiken.

9. De toepassing van de reglementering betreffende de belastingen op de toegevoegde waarde zal gedaan worden volgens de aanduidingen van de koper en onder volledige verantwoordelijkheid.

10. De waarborg op de door ons geleverde materialen of installaties is normaal van toepassing voor een periode van 1 jaar tenzij anders overeengekomen. Deze periode vangt aan vanaf de factuurdatum en is slechts geldig wanneer de factuur volledig betaald is. Bij laattijdige betaling wordt de waarborgperiode automatisch ingekort.

11. Herstellingen die nog onder waarborg vallen worden enkel uitgevoerd tijdens de normale werkuren. Herstellingen die buiten de normale werkuren en op vraag van de klant uitgevoerd worden, dienen vergoed te worden.

12. Het feit dat de koper onze algemene verkoopsvoorwaarden niet zou ontvangen hebben in zijn taal of in de wettelijke taal van zijn landstreek ontslaat hem niet van de toepassing ervan.

13. Bij bevestiging van de offerte geeft de koper ook zijn toestemming dat er foto’s mogen gemaakt worden van de door ons geïnstalleerde installaties, weliswaar enkel om commerciële doeleinden zoals het promoten van realisaties op de website van Dima Eco Technics of diens Facebook pagina.

14. Bij bevestiging van de offerte geeft de koper eveneens zijn toestemming om een reclamebord van Dima Eco Technics te plaatsen met afmetingen 600x400mm op maximum 4m van de openbare weg.

15. Betalingsvoorwaarden: het niet betalen van één of meerdere facturen op de

vervaldag maakt tevens alles wat nog verschuldigd is onmiddellijk opeisbaar zonder dat enige gebrekestelling vereist is.

16. In geval van geschillen zijn enkel de rechtbanken van Tongeren bevoegd.

 • Wij zijn zeer tevreden van de professionaliteit waarmee de firma te werk gaat. Ook de plaatsers verdienen een pluim. De afwerking en netheid zijn een voorbeeld voor de sector. Geen vraag van ons, was hun te veel. Prima werk DIMA, doe zo verder. Wij wensen DIMA en de ganse ploeg dan ook veel succes voor de toekomst.

  Nijst Jos | Bilzen
 • Wij kiezen steeds weer voor DIMA omwille van de professionele en vlotte afhandeling van de werken. Er wordt steeds mee gedacht om een zo efficiënt mogelijke oplossing te bieden. Een woord is nog echt een woord bij DIMA en daarom kunnen wij hen overal aanbevelen. Wij zijn enorm tevreden van begin tot einde.

  Reyskens Orthopedie | Borgloon
 • De juiste informatie gekregen ivm de aankoop van de airco. Zeer professioneel en correct afgewerkt zoals besproken werd en alles netjes terug achtergelaten alsof er niemand was geweest. Goede naservice. Gewoonweg een aanrader zo wel voor de airco als Dima Ecotechnics. 

  Driesen Jessica | Martenslinde
 • Daar we tijdens het weekend onze woonkamer gebruiken als eetruimte voor ons huiskamerrestaurant Casa Vesta in Voeren, moest de airco daar niet alleen efficiënt en discreet zijn, maar zeker betrouwbaar.  Bovendien was de living pas geschilderd en volledig geïnstalleerd voor het restaurant, de werken moesten dus snel en netjes kunnen verlopen. Bij DIMA Ecotechnics vonden we het gepaste toestel, de nodige know-how en vakmanschap om aan al deze eisen te voldoen. Wijzelf en onze gasten kunnen nu in een aangename omgeving volop genieten van de culinaire geneugten.

  Familie Crommelinck | Voeren
 • Après réception d’un devis clair et précis, l’installation a été réalisée après un délai de 6 semaines. Les travaux ont été effectués proprement  et de façon très professionnelle. Nous avons été très satisfait du travail impeccable.

  Mr & Mme Schillings | Fourons-le-Comte
 • We hebben snel en een correcte prijsofferte ontvangen. Bij het bezoek ter plaatse kregen we een deskundige uitleg met de verschillende opstelmogelijkheden. Wij hadden dadelijk een goed gevoel bij de omgang met de eigenaar van het bedrijf. Alles werd professioneel afgewerkt volgens de gemaakte afspraken. De monteurs hadden een zeer goede werkvoorbereiding ontvangen, waardoor de eigenaar zelf niet aanwezig moest zijn. Ze hebben de nodige tijd genomen om alles goed te installeren.

  Familie Mercken-Vandebeek | Bilzen
 • DIMA ECOTECHNICS heeft recent een koeling op de slaapkamer bijgeplaatst. Dank voor het knappe werk. Respect van beloofde levertermijnen en vakmanschap van plaatsing. Daarenboven werd alles netjes en proper afgewerkt!!

  Patrick Cools | Diest
 • Bedankt voor de supersnelle service!! Piekfijne uitvoering en afwerking bij het vervangen van onze boiler. Kwaliteit op elk vlak!

  Verjans-Schoefs | Hoeselt
 • De monteurs van DIMA hebben de airco geplaatst en ze hebben het zeer goed afgewerkt. Merci! Dit kom je niet veel meer tegen.

  Vanherle Sigurd | Grote Spouwen
 • Ik wil jullie en Bruno nog bedanken voor de interventie aan mijn warmtepomp! Top service!!

  Jochen Nouwen | Bree
  warmtepomp installatie

  Benieuwd naar onze realisaties?

  Neem dan even de tijd om onze referenties te bekijken en laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten.
  Referenties gezinswoningen

  Particuliere referenties

  Referenties office

  Office referenties

  Industriële office

  Industriële referenties

  Zonnepanelen

  Zonnepanelen referenties

  Offerte op maat.

  De zoektocht naar de juiste verkoelings- en verwarmingstechnieken begint bij correct advies. Daarom komen wij graag bij u langs om u de gewenste informatie te geven en te bespreken welke technieken voor uw project de beste oplossing bieden. Wenst u graag een vrijblijvend bezoek van onze zaakvoerder? Laat het ons weten! Wij nemen snel contact met u op en leggen een afspraak vast.

  Gebeten door techniek?

  DIMA Ecotechnics is een boeiend bedrijf om je talenten te ontplooien! Ontdek hier onze vacatures.
  warmtepomp installatie
  Een professioneel team staat voor u klaar

  Contact

  Royerveld 16 - 3740 Bilzen
  089 20 40 48
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Volg ons op social media

  Vincotte logo