Airco installatie Bilzen

Airconditioning.

Airconditioning
Airco installatie Diepenbeek
Ventilatie installatie Diepenbeek
Iedere airconditioning is een warmtepomp: naast koelen kan de airconditioning ook verwarmen, door het proces om te draaien koelt hij de buitenlucht en wordt er binnen warme lucht ingeblazen.

Een airco gebruikt de buitenlucht als warmtebron en blaast koude of warme lucht uit waardoor een ruimte snel gekoeld of verwarmd wordt.
Dit type warmtepompen wordt voornamelijk geplaatst bij particulieren of in kantoren of winkels. Een warmtepomp lucht-lucht (= airco) bestaat uit een buitendeel en één of meerdere binnenunits. Het buitendeel haalt de warmte uit de lucht en geeft de warmte af via lucht in de ruimte, dus niet via een radiator. Op die manier worden uw ruimtes verwarmd of gekoeld door middel van plafondunits, kanaalunits en/of wandunits die warme of koele lucht uitblazen. Hierbij wordt er een onderscheid gemaakt tussen opbouw- en inbouwtoestellen.
MSZ-LN - Diamond wandunits

MSZ-LN

Opbouw

Diamond wandunits
De vier kleurvarianten bieden een oplossing voor dergelijke concepten waar energie-efficiënte klimatisatie moet worden geïntegreerd.

MSZ-EF - Premium design wandunits

MSZ-EF

Opbouw
Premium design wandunits
Het strakke design en drie beschikbare kleuren (wit, blinkend zwart en mat zilver) garanderen een harmonieuze visuele integratie in de ruimte.
MSZ-AP - Compacte wandunits

MSZ-AP

Opbouw
Compacte wandunits
De compacte wandunit is geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Dankzij de compacte afmetingen sluit het apparaat naadloos aan op elk interieur.
MFZ-KT - Vloerunits

MFZ-KT

Opbouw
Vloerunits
Bijzonder geschikt voor toepassingen waarbij regelmatig zowel gekoeld als verwarmd wordt.
SLZ-M - 4-wegcassettes

SLZ-M

Inbouw
4-wegcassettes
De units vereisen slechts een vrije installatieruimte van 245 mm. Inzetbaar in bestaande gebouwen met lage plafondhoogte.
SEZ-M - Kanaalunits

SEZ-M

Inbouw
Kanaalunits
Waar airconditioners niet zichtbaar mogen zijn, doen SEZ-M kanaalunits vrijwel geluidloos en onzichtbaar hun werk.
MFZ-KT - Vloerunits

MLZ-KP

Inbouw
1-wegcassettes
Zelfs in het laagste verlaagde plafond is nog voldoende ruimte voor een 1-weg cassette unit.
 • Wij zijn zeer tevreden van de professionaliteit waarmee de firma te werk gaat. Ook de plaatsers verdienen een pluim. De afwerking en netheid zijn een voorbeeld voor de sector. Geen vraag van ons, was hun te veel. Prima werk DIMA, doe zo verder. Wij wensen DIMA en de ganse ploeg dan ook veel succes voor de toekomst.

  Nijst Jos | Bilzen
 • Wij kiezen steeds weer voor DIMA omwille van de professionele en vlotte afhandeling van de werken. Er wordt steeds mee gedacht om een zo efficiënt mogelijke oplossing te bieden. Een woord is nog echt een woord bij DIMA en daarom kunnen wij hen overal aanbevelen. Wij zijn enorm tevreden van begin tot einde.

  Reyskens Orthopedie | Borgloon
 • De juiste informatie gekregen ivm de aankoop van de airco. Zeer professioneel en correct afgewerkt zoals besproken werd en alles netjes terug achtergelaten alsof er niemand was geweest. Goede naservice. Gewoonweg een aanrader zo wel voor de airco als Dima Ecotechnics. 

  Driesen Jessica | Martenslinde
 • Daar we tijdens het weekend onze woonkamer gebruiken als eetruimte voor ons huiskamerrestaurant Casa Vesta in Voeren, moest de airco daar niet alleen efficiënt en discreet zijn, maar zeker betrouwbaar.  Bovendien was de living pas geschilderd en volledig geïnstalleerd voor het restaurant, de werken moesten dus snel en netjes kunnen verlopen. Bij DIMA Ecotechnics vonden we het gepaste toestel, de nodige know-how en vakmanschap om aan al deze eisen te voldoen. Wijzelf en onze gasten kunnen nu in een aangename omgeving volop genieten van de culinaire geneugten.

  Familie Crommelinck | Voeren
 • Après réception d’un devis clair et précis, l’installation a été réalisée après un délai de 6 semaines. Les travaux ont été effectués proprement  et de façon très professionnelle. Nous avons été très satisfait du travail impeccable.

  Mr & Mme Schillings | Fourons-le-Comte
 • We hebben snel en een correcte prijsofferte ontvangen. Bij het bezoek ter plaatse kregen we een deskundige uitleg met de verschillende opstelmogelijkheden. Wij hadden dadelijk een goed gevoel bij de omgang met de eigenaar van het bedrijf. Alles werd professioneel afgewerkt volgens de gemaakte afspraken. De monteurs hadden een zeer goede werkvoorbereiding ontvangen, waardoor de eigenaar zelf niet aanwezig moest zijn. Ze hebben de nodige tijd genomen om alles goed te installeren.

  Familie Mercken-Vandebeek | Bilzen
 • DIMA ECOTECHNICS heeft recent een koeling op de slaapkamer bijgeplaatst. Dank voor het knappe werk. Respect van beloofde levertermijnen en vakmanschap van plaatsing. Daarenboven werd alles netjes en proper afgewerkt!!

  Patrick Cools | Diest
 • Bedankt voor de supersnelle service!! Piekfijne uitvoering en afwerking bij het vervangen van onze boiler. Kwaliteit op elk vlak!

  Verjans-Schoefs | Hoeselt
 • De monteurs van DIMA hebben de airco geplaatst en ze hebben het zeer goed afgewerkt. Merci! Dit kom je niet veel meer tegen.

  Vanherle Sigurd | Grote Spouwen
  warmtepomp installatie

  Benieuwd naar onze realisaties?

  Neem dan even de tijd om onze referenties te bekijken en laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten.
  Referenties gezinswoningen

  Particuliere referenties

  Referenties office

  Office referenties

  Industriële office

  Industriële referenties

  Offerte op maat.

  De zoektocht naar de juiste verkoelings- en verwarmingstechnieken begint bij correct advies. Daarom komen wij graag bij u langs om u de gewenste informatie te geven en te bespreken welke technieken voor uw project de beste oplossing bieden. Wenst u graag een vrijblijvend bezoek van onze zaakvoerder? Laat het ons weten! Wij nemen snel contact met u op en leggen een afspraak vast.

  Gebeten door techniek?

  DIMA Ecotechnics is een boeiend bedrijf om je talenten te ontplooien! Ontdek hier onze vacatures.
  warmtepomp installatie
  Een professioneel team staat voor u klaar

  Contact

  Royerveld 16 - 3740 Bilzen
  089 20 40 48
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Volg ons op social media

  Rescert logo
  Vincotte logo

  Copyright © Dima Eco-Technics | Privacy Policy | Algemene voorwaarden

  Website by It's me