Skip to main content
Airco installatie Bilzen

Wie zijn we?

Over ons
Airco installatie Diepenbeek
Ventilatie installatie Diepenbeek

Een professioneel gedreven team staat voor u klaar.

Dima Ecotechnics werd 10 jaar geleden opgericht door Dirk Vermeulen en is ondertussen gegroeid tot een koeltechnisch gecertificeerd bedrijf dat werkzaamheden over heel België uitvoert. Onze zaakvoerder heeft meer dan 15 jaar ervaring in de sector en we werken met een enthousiast team van gemotiveerde én gekwalificeerde werknemers.

U vindt ons kantoor en de opslagruimte op Royerveld 16 in Bilzen.
Uw eerste aanspreekpunt bij Dima Ecotechnics is onze Office Manager, Anne. Zij maakt graag een vrijblijvende afspraak voor u met onze zaakvoerder. Hij komt zelf ter plaatse om u de nodige technische informatie te geven en de opmeting uit te voeren om u een zo gedetailleerd mogelijke offerte te bezorgen. Deze offerte wordt u dan binnen de 72u via mail toegestuurd.

Dima Ecotechnics werkt uitsluitend met een eigen plaatsingsdienst. Onze monteurs zijn allen koeltechnisch gecertificeerd en na de plaatsing nemen zij de tijd om u de nodige uitleg te geven over de toestellen en de werking ervan.

Daarnaast beschikken wij ook over een eigen service afdeling die bereikbaar is op het telefoonnummer 089/24 19 14. Hier kan u terecht voor dringende interventie-aanvragen. Ook als u technische vragen heeft of wanneer u graag een onderhoud wenst aan uw installatie, staat onze servicedienst met gepassioneerde techniekers steeds voor u klaar.

Wenst u meer informatie over een airco-installatie of ventilatie of wil u graag een offerte ontvangen? Dan kan u ons tijdens de kantooruren telefonisch bereiken op het telefoonnummer 089/20 40 48. Indien u liever digitaal een afspraak of offerte aanvraagt, kan dit ook heel eenvoudig via ons contactformulier.
Het volstaat de nodige gegevens in te vullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Benieuwd naar onze medewerkers?
Ontdek onze toppers hieronder:

Ons team.

Bruno

Bruno

Tom

Tom

Nick

Nick

Kevin

Tom

Tom

Jordy

Kenny

Ruben

Anne

Dirk

 • Wij zijn zeer tevreden van de professionaliteit waarmee de firma te werk gaat. Ook de plaatsers verdienen een pluim. De afwerking en netheid zijn een voorbeeld voor de sector. Geen vraag van ons, was hun te veel. Prima werk DIMA, doe zo verder. Wij wensen DIMA en de ganse ploeg dan ook veel succes voor de toekomst.

  Nijst Jos | Bilzen
 • Wij kiezen steeds weer voor DIMA omwille van de professionele en vlotte afhandeling van de werken. Er wordt steeds mee gedacht om een zo efficiënt mogelijke oplossing te bieden. Een woord is nog echt een woord bij DIMA en daarom kunnen wij hen overal aanbevelen. Wij zijn enorm tevreden van begin tot einde.

  Reyskens Orthopedie | Borgloon
 • De juiste informatie gekregen ivm de aankoop van de airco. Zeer professioneel en correct afgewerkt zoals besproken werd en alles netjes terug achtergelaten alsof er niemand was geweest. Goede naservice. Gewoonweg een aanrader zo wel voor de airco als Dima Ecotechnics. 

  Driesen Jessica | Martenslinde
 • Daar we tijdens het weekend onze woonkamer gebruiken als eetruimte voor ons huiskamerrestaurant Casa Vesta in Voeren, moest de airco daar niet alleen efficiënt en discreet zijn, maar zeker betrouwbaar.  Bovendien was de living pas geschilderd en volledig geïnstalleerd voor het restaurant, de werken moesten dus snel en netjes kunnen verlopen. Bij DIMA Ecotechnics vonden we het gepaste toestel, de nodige know-how en vakmanschap om aan al deze eisen te voldoen. Wijzelf en onze gasten kunnen nu in een aangename omgeving volop genieten van de culinaire geneugten.

  Familie Crommelinck | Voeren
 • Après réception d’un devis clair et précis, l’installation a été réalisée après un délai de 6 semaines. Les travaux ont été effectués proprement  et de façon très professionnelle. Nous avons été très satisfait du travail impeccable.

  Mr & Mme Schillings | Fourons-le-Comte
 • We hebben snel en een correcte prijsofferte ontvangen. Bij het bezoek ter plaatse kregen we een deskundige uitleg met de verschillende opstelmogelijkheden. Wij hadden dadelijk een goed gevoel bij de omgang met de eigenaar van het bedrijf. Alles werd professioneel afgewerkt volgens de gemaakte afspraken. De monteurs hadden een zeer goede werkvoorbereiding ontvangen, waardoor de eigenaar zelf niet aanwezig moest zijn. Ze hebben de nodige tijd genomen om alles goed te installeren.

  Familie Mercken-Vandebeek | Bilzen
 • DIMA ECOTECHNICS heeft recent een koeling op de slaapkamer bijgeplaatst. Dank voor het knappe werk. Respect van beloofde levertermijnen en vakmanschap van plaatsing. Daarenboven werd alles netjes en proper afgewerkt!!

  Patrick Cools | Diest
 • Bedankt voor de supersnelle service!! Piekfijne uitvoering en afwerking bij het vervangen van onze boiler. Kwaliteit op elk vlak!

  Verjans-Schoefs | Hoeselt
 • De monteurs van DIMA hebben de airco geplaatst en ze hebben het zeer goed afgewerkt. Merci! Dit kom je niet veel meer tegen.

  Vanherle Sigurd | Grote Spouwen
 • Ik wil jullie en Bruno nog bedanken voor de interventie aan mijn warmtepomp! Top service!!

  Jochen Nouwen | Bree
  warmtepomp installatie

  Benieuwd naar onze realisaties?

  Neem dan even de tijd om onze referenties te bekijken en laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten.
  Referenties gezinswoningen

  Particuliere referenties

  Referenties office

  Office referenties

  Industriële office

  Industriële referenties

  Zonnepanelen

  Zonnepanelen referenties

  Offerte op maat.

  De zoektocht naar de juiste verkoelings- en verwarmingstechnieken begint bij correct advies. Daarom komen wij graag bij u langs om u de gewenste informatie te geven en te bespreken welke technieken voor uw project de beste oplossing bieden. Wenst u graag een vrijblijvend bezoek van onze zaakvoerder? Laat het ons weten! Wij nemen snel contact met u op en leggen een afspraak vast.

  Gebeten door techniek?

  DIMA Ecotechnics is een boeiend bedrijf om je talenten te ontplooien! Ontdek hier onze vacatures.
  warmtepomp installatie
  Een professioneel team staat voor u klaar

  Contact

  Royerveld 16 - 3740 Bilzen
  089 20 40 48
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Volg ons op social media

  Vincotte logo